Visos daugiausiai perkamos

Kompozito valiklis Owatrol Compo-Clean

508259

Kompozito (WPC lentų) valiklis Owatrol Compo-Clean

Kiekis
19,90 €
Su PVM
Kiekis
Paskutinė prekė

 

Saugumo politika

 

Pristatymo informacija

 

Grąžinimo taisyklės

Aprašymas

Compo-Clean yra vandens pagrindo kompozitinės medienos valiklis ir riebalų šalinimo priemonė, tinkanti naudoti visų tipų išorės kompozitinei medienai.

Tai nekenksminga aplinkai ir nekenkia plastikiniams baseino įdėklams, akmenims, cementui ar kitoms medžiagoms, kurios gali būti šalia jūsų kompozitinės medienos. Naudoti labai paprasta, nes veikia tiesiai iš buteliuko, galima lengvai tepti teptuku ar voleliu ir veikia greitai (per 5 minutes)! Kai baigsite, tiesiog nuplaukite vandeniu ir viskas. Idealiai tinka naudoti ant horizontalių ir vertikalių paviršių.

  • Vandens pagrindo – nekenksmingas aplinkai ir saugus naudoti
  • Paruošta naudoti – veikia tiesiai iš buteliuko
  • Pašalina paviršiaus ir žemės nešvarumus
  • Naudoti ant horizontalių ir vertikalių paviršių
  • Lengvas naudojimas ir greiti rezultatai (5 min.)

Kodėl Verta rinktis Owatrol Compo-Clean

Specializuotas valymas: Owatrol Compo-Clean yra specialiai sukurta kompozitiniams paviršiams valyti. Tai reiškia, kad produktas gali efektyviai pašalinti tokius dėmes kaip purvas, dumbliai, pelėsiai ir kitos nešvarumų rūšys, kurios dažnai kaupiasi lauke esantiems paviršiams.

Atgaivinantis efektas: Compo-Clean gali atkurti kompozitinių medžiagų prarastą spalvą ir natūralų grožį. Tai ypač svarbu, jei kompozitinis paviršius jau senėja, nusidėvėjęs ar nuskurdęs dėl aplinkos sąlygų poveikio.

Saugus naudojimas: Produkto formulė yra sukurtas taip, kad būtų saugus naudoti kompozitiniams paviršiams, nepažeidžiant ar nesugadindamas jų. Tai suteikia papildomą pasitikėjimą, kad produktas tinkamai saugos jūsų vertinamus paviršius.

Paprastas naudojimas: Owatrol Compo-Clean dažnai būna lengvai naudojamas. Jūs galite naudoti teptuką, šepetėlį arba purkštuvą, atsižvelgiant į gamintojo rekomendacijas, todėl jums nereikės sudėtingų ar brangių prietaisų.

Owatrol kokybė: Owatrol yra žinomas dėl aukštos kokybės produktų ir ilgametės patirties paviršių priežiūros srityje. Pasirinkdami Owatrol produktus, galite tikėtis gauti patikimus ir efektyvius valymo rezultatus.

Tačiau reikia prisiminti, kad visi produktai turi savo privalumus ir trūkumus, todėl prieš nusprendžiant, ar pasirinkti Owatrol Compo-Clean, verta atidžiai perskaityti produkto aprašymus, žiūrėti vartotojų atsiliepimus ir pasitarti su specialistu, jei turite ypatingų klausimų arba pageidaujate individualios konsultacijos.

Išeiga: 5-10 m2 litrui.

Papildoma informacija
508259
1 Prekės

Charakteristikos

Gamintojas
Owatrol
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Dažai betoninėms grindims DRYLOK Latex Concrete Floor Paint

Kompozito valiklis Owatrol Compo-Clean

Kompozito (WPC lentų) valiklis Owatrol Compo-Clean

Parašykite savo atsiliepimą
Jums taip pat gali patikti
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: Rustol-Owatrol

Prekės ženklas: Owatrol

Alyva metalui Owatrol Oil

Atsiliepimas(-ai): 0

Raskite aukščiausios kokybės alyva metalui, skirtą efektyviai rūdžių apsaugai ir korozijos stabdymui. Mūsų platų asortimentą sudaro patikimi metalo priežiūros produktai, kurie užtikrina ilgalaikę metalo apsaugą ir blizgesį. Atraskite profesionalius sprendimus, kurie padės išlaikyti jūsų metalo gaminius atsparius laiko ir aplinkos poveikiams. 300ml...

Kaina 12,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje