Visos daugiausiai perkamos
  • Impregnantas betonui Drylok Natural Look Sealer

Impregnantas betonui Drylok Natural Look Sealer

22113

Betono impregnantas , skirtas apsaugoti betono, plytų, teraco bei skalūno paviršius

Kiekis
55,00 €
Su PVM
Kiekis
Turime sandėlyje

 

Saugumo politika

 

Pristatymo informacija

 

Grąžinimo taisyklės

Aprašymas

Kuo impregnuoti betona?

Ši skaidrus impregnantas amerikiečių gamintojo puikiai tinka apsaugoti betono, plytų, bei šiferio paviršius nuo rūgščių šarmų, druskų, buitinių chemikalų, automobilių kuro, alyvų ir atmosferos žalingo poveikio. Šio impregnanto lateksinė formulė sukurta apsaugoti daugelį vidaus ir išorės mūro paviršių, tame tarpe betonines grindis, rūsio grindinio dangą, laiptus, šaligatvius, išklotas plytelėmis terasas, pėsčiųjų takus. Šis betono impregnantas giliai įsigėrusi į paviršių stabdo betono eroziją.

Poringos medžiagos, tokios kaip natūralus ir dirbtinis akmuo, betonas, tinkas ir mūras, pradės skilti, dulkėti, įtrūkinėti,  kai bus veikiamos oro sąlygų, vandens, alyvos ir UV spindulių. Vienintelis būdas išvengti žalos ir gedimo yra padengti paviršius geros kokybės impregnantu.

Kaip veikia betono impregnantas ant grindinio?

Specialios formulės kietėjanti membrana ir prasiskverbiantis sandariklis įsigeria į paviršių ir suteikia matinę apsaugą, kuri atrodo gražiai ir natūraliai. Naudokite ant vidinių ir išorinių mūrinių paviršių, įskaitant betonines važiuojamąsias dalis, rūsio grindis, garažo betonines grindis, betoninius šaligatvius, terasas, plytas, šiferį ir ant betono trinkelių . 

Savybės:

  • Šis produktas puikiai apsaugo betoną nuo purvo, druskų, buitinių chemikalų ir atmosferos žalingo poveikio
  • Danga stabdo betono eroziją
  • Praktiškai nekeičia paviršiaus spalvos
  • Produkto naudojimas nesuteikia paviršiaus blizgumo
  • Džiūvimo laikas 2 val.

Paviršiai:

  • Plyta
  • Terrazzo (marmuro gabalėlių ir cemento kompozitas).
  • Šiferis
  • Betonas
  • Mūras
  • Ant betono trinkelių

Rekomenduojama dažyti du kartus.


Išeiga: 37 kvadratinių metrų galonui

Naudojimo instrukcija:

Suplanuokite savo projektą, kai oro ir paviršiaus temperatūra yra 10 °c arba aukštesnė, norėdami gauti geriausius rezultatus, palaukite sauso (be lietaus) laikotarpio. Produkto neskiesti. DRYLOK® Natural Look danga skardinėje atrodo su spalva, bet kai išdžiūsta paviršiaus nenuspalviną. Galite tepti teptuku, voleliu, purkšti. Tolygiai paskleiskite ir neleiskite susidaryti baloms . Užtepkite vieną ploną sluoksnį lygiais potėpiais. Itin porėtus paviršius gali prireikti padengti antrą sluoksnį. Tarp sluoksnių leiskite išdžiūti 6 valandas. Dėl papildomų sluoksnių drėgnas paviršius taps slidus.
Ant šviesių paviršių danga gali šiek tiek patamsėti. Išbandykite nepastebimoje vietoje, kad įsitikintumėte, jog netamsėja. Galima tepti ant paviršių, kurie anksčiau buvo padengti panašiu būdu. Norėdami gauti geriausius rezultatus, prieš dengdami visą paviršių patikrinkite ar yra tinkamas sukibimas. 
Papildoma informacija
22113
3 Prekės

Charakteristikos

Gamintojas
Drylok
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Dažai betoninėms grindims DRYLOK Latex Concrete Floor Paint

Impregnantas betonui Drylok Natural Look Sealer

Betono impregnantas , skirtas apsaugoti betono, plytų, teraco bei skalūno paviršius

Parašykite savo atsiliepimą
10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: Rustol-Owatrol

Prekės ženklas: Owatrol

Alyva metalui Owatrol Oil

Atsiliepimas(-ai): 0

Raskite aukščiausios kokybės alyva metalui, skirtą efektyviai rūdžių apsaugai ir korozijos stabdymui. Mūsų platų asortimentą sudaro patikimi metalo priežiūros produktai, kurie užtikrina ilgalaikę metalo apsaugą ir blizgesį. Atraskite profesionalius sprendimus, kurie padės išlaikyti jūsų metalo gaminius atsparius laiko ir aplinkos poveikiams. 125ml...

Kaina 12,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje

Kodas: Deck&Siding

Prekės ženklas: ZAR

Medžio dažai Zar Deck & Siding Stain

Atsiliepimas(-ai): 0

Šiais dažais puikiai tinka dažyti naują, taip pat beicuotą ar dažytą medį, faktūrines medžio plaušo plokštes, tinkamai paruoštą betoną, degintas plytas, plytas, galvanizuotą metalą. Pagaminta JAV.

Kaina 32,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje