Visos daugiausiai perkamos

Betoninės klinkerio apdailos plytelės

Betoninės klinkerio plytelės – kokybė ir stilius. Puikus pasirinkimas jūsų namų eksterjerui ir interjerui.

Dydis
Modelis
Plytelių kampinės
17,25 €
Su PVM
Kiekis
Turime sandėlyje

 

Saugumo politika

 

Pristatymo informacija

 

Grąžinimo taisyklės

Aprašymas

Dekoratyvinis akmuo, skirtas pastatų išorės apdailai, tapo populiari apdailos medžiaga. 

Betoninės klinkerio plytelės suteikia pastatui viduramžių pilies ar Viduržemio jūros vilos išvaizdą, jį lengviau montuoti nei natūralų akmenį.

Dirbtinis dekoratyvinis akmuo iš betono , kaip ir natūralus, nuo seno naudojamas pastatų išorės apdailai. Tačiau dekoratyvinis akmuo taip pat tinka vidaus patalpų apdailai. 

Pavyzdžiui, naudojant šią originalią medžiagą, bet koks buto interjeras įgis išskirtinį klasikinį stilių. Su jo pagalba nesunku įgyvendinti norimus dizaino sprendimus

Telefonas konsultacijai: +370 (672) 70 139

Išeiga pakuotės

Senasis miestas

24 vnt. (0,48 m2)

Kampai 8 vnt. (0,63 m2)

Modernas

71 vnt. (1,08 m2)

Dekoratyvinis akmuo lauko apdailai

Šiuo metu dekoratyvinis akmuo, skirtas pastatų išorės apdailai, tapo populiari apdailos medžiaga. Dekoratyvinis akmuo suteikia pastatui viduramžių pilies ar Viduržemio jūros vilos išvaizdą, jį lengviau montuoti nei natūralų akmenį.

Dengimas dirbtiniu akmeniu kainuos kelis kartus pigiau, todėl beveik kiekvienas gali papuošti namą ar kotedžą. Kopijuoja arba natūralaus akmens, arba plytų mūro tekstūrą, taip pat leidžia pasirinkti skirtingas spalvas. Įvairios kolekcijos leidžia suteikti pastatui bet kokią išvaizdą, atsižvelgiant į jūsų norą.

Dekoratyvinis akmuo puikiai tinka lauko apdailai, gali būti klojamas ant medžio, metalo, betono, plytų ir bet kokio kito paviršiaus. Būtina atsižvelgti į sienos laikomąją galią ir vadovautis instrukcijomis.

Palyginti su natūraliu akmeniu, dekoratyvinis akmuo yra lengvesnis ir mažiau apkraunantis fasadą.

Techniniai reikalavimai:

Atsparumas šalčiui, ciklai > 150 > 500

Suspaudimo jėga > 25,7 MPa (C16 / C20 klasė) ne mažiau kaip 38,9 MPa (C25/30 klasė; C30/37; C32/40)

Vandens sugėrimas pagal masę iki 8 proc. 2,2 %

Atsparumas vandeniui, MPa > 0,2 (W2) 0,4 (4 val.)

Savitasis efektyvusis, radionuklidų aktyvumas, Bq/kg < 370 8.18

Naudojant vokiečių firmos Bayer pigmentą, suteikiantį 25 metų garantiją nuo išblukimo, jis ilgai išlaiko savo dekoratyvines savybes.

Vidaus apdailai

Dirbtinis dekoratyvinis akmuo , kaip ir natūralus, nuo seno naudojamas pastatų išorės apdailai. Tačiau dekoratyvinis akmuo taip pat tinka įvairių patalpų apdailai. Pavyzdžiui, naudojant šią originalią medžiagą, bet koks buto interjeras įgis išskirtinį klasikinį stilių. Su jo pagalba nesunku įgyvendinti norimus dizaino sprendimus. Viskas priklauso nuo akmens tekstūros, formos ir spalvos. Dekoratyvinis akmuo, kurio nuotrauką matote šioje svetainėje, gali neatpažįstamai pakeisti jūsų buto interjerą. Gamintojai nuolat keičia technologijas, kad pirkėjui pasiūlytų vis daugiau naujų dirbtinio akmens modelių.

Koks yra dirbtinio dekoratyvinio akmens pranašumas? Visų pirma, dekoratyvinis akmuo yra aplinkai nekenksminga apdailos medžiaga, kuri nekenks žmonių sveikatai, yra visiškai saugi supančiai atmosferai, nes jo gamyboje naudojamos tik kokybiškos, kruopščiausius patikrinimus atlikusios žaliavos. Dirbtinis akmuo atitinka visus sanitarinius standartus.

Ši apdailos medžiaga pasižymi beveik tomis pačiomis techninėmis savybėmis kaip ir natūrali. Jis taip pat tvirtas ir patvarus, jo paviršius nesibraižo, laikui bėgant nesusidėvi. Šiuolaikinių šlifavimo technologijų pagalba gamintojai gamina įvairios faktūros akmenį, o vidaus apdailai skirti dirbtinio akmens atspalviai leis sukurti ypatingą, originalų interjerą.

Didelę reikšmę turi palyginti mažas dirbtinio akmens svoris, nes jis daug saugesnis ir lengviau naudojamas sienų apdailai. Dirbtinį akmenį lengva pjauti, vadinasi, nesudėtinga suteikti jam norimą formą. Jo neginčijamas pranašumas yra aukštos kokybės kampų ar sudėtingų perėjimų dizainas. Neatmeskite šios apdailos medžiagos universalumo. Su juo galėsite apdailinti ne tik butą, bet ir bankų, oro uostų, administracijų, taip pat baseinų ir pirčių interjerą (ne garinėje), nepavojinga ekstremalioms temperatūroms ir didelei drėgmei.

Papildoma informacija
30 Prekės
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Dažai betoninėms grindims DRYLOK Latex Concrete Floor Paint

Betoninės klinkerio apdailos plytelės

Betoninės klinkerio plytelės – kokybė ir stilius. Puikus pasirinkimas jūsų namų eksterjerui ir interjerui.

Parašykite savo atsiliepimą
Jums taip pat gali patikti