Visos daugiausiai perkamos

Epoksidiniai dažai betoninėms grindims DRYLOK E1

28413

Gamintojas: JAV

Apsaugokite ir patobulinkite betoninių grindų išvaizdą naudodami šią atsparumo purvui, aukščiausio kokybės vidaus/išorės apdailą.

Kiekis
Spalva
105,00 €
Su PVM
Kiekis
Turime sandėlyje

 

Saugumo politika

 

Pristatymo informacija

 

Grąžinimo taisyklės

Aprašymas

Aprašymas:

Drylok E1 yra epoksidinis dangos sluoksnis, naudojamas betoninėms grindims apsaugoti nuo drėgmės ir chemikalų poveikio. Šis produktas yra skirtas naudoti tiek vidaus, tiek išorės patalpose.

Drylok E1 yra dviejų komponentų sistema, kurią sudaro epoksidinis gruntas ir epoksidinis dangos sluoksnis. Grunto funkcija yra užtikrinti geresnį dangos sluoksnio sukibimą su betono paviršiumi, tuo pačiu gerinant jo atsparumą.

Drylok E1 turi daug privalumų, įskaitant aukštą atsparumą drėgmei ir chemikalams, gera atsparumą dilimui ir atšiaurioms sąlygoms, galimybę naudoti ant grindų su šildymo sistema. Be to, jis yra lengvai valomas ir turi patvarų paviršių, kuris yra atsparus dėmėms, dėl ko jis yra populiarus tiek pramoniniuose, tiek gyvenamųjų patalpų projektuose.

Rekomenduojama, kad prieš naudojant Drylok E1, atidžiai perskaitytumėte gamintojo instrukcijas ir laikytumėtės rekomendacijų, kad būtų pasiektas geriausias rezultatas.

Kuo skiriasi "Drylok E1" nuo "Drylok Latex Concrete Floor Paint" betono dažų

Pagrindinis skirtumas tarp šių dviejų produktų yra jų sudėtis. "Drylok E1" yra epoksidinė medžiaga, kuri yra atsparesnė braižymui ir dėvėjimuisi, o "Drylok Latex Concrete Floor Paint" yra lateksinis produktas, kuris yra greičiau džiūstantis, bet labiau dėvisi.

Kodėl verta šiuos dažus rinktis ?

Epoksidiniai dažai betoninėms grindims DRYLOK E1 yra populiarus pasirinkimas dėl keleto svarbių privalumų, tokio kaip:

  1. Atsparumas: Epoksidiniai dažai yra žinomi dėl savo didelio atsparumo drėgmei, dėl to yra labai tinkami naudoti ant betoninių grindų, kurių paviršius gali būti nuolat drėgnas arba dėl kurių gali tekėti vanduo.
  2. Atsparumas cheminėms medžiagoms: DRYLOK E1 dažai taip pat yra atsparūs chemikalams, tokiems kaip rūgštys, šarmos ir kiti agresyvūs chemikalai, kurie gali pakenkti įprastam grindų paviršiui.
  3. Ilgaamžiškumas: Epoksidiniai dažai yra žinomi dėl savo ilgaamžiškumo ir atsparumo įbrėžimams ir apdangos atsiskirimo rizikai, todėl jie yra tinkamas pasirinkimas tiek komerciniams, tiek gyvenamiesiems pastatams.
  4. Estetinis išvaizda: DRYLOK E1 epoksidiniai dažai turi skirtingus spalvų pasirinkimus, taigi galima pasirinkti tinkamą spalvą, kad grindys atitiktų interjero ar architektūros stilių.
  5. Paprastas priežiūra: Epoksidiniai dažai yra labai lengvai prieinami ir paprasti prižiūrėti, nereikalaujant dažno valymo ar kitų priežiūros procedūrų.

Visi šie privalumai daro DRYLOK E1 epoksidinius dažus patraukliausius pasirinkimus, norint suteikti betoninėms grindims ilgaamžišką, atsparų ir estetiškai patrauklų paviršių.

Naudojimas:

DRYLOK® E1 yra vieno komponento epoksidinis betoninės grindų dažas, kuris skirtas grindims padengti ir apsaugoti nuo drėgmės, dėmių ir kitų pažeidimų. Tai paprasta naudoti dėl to, kad tai yra vieno komponento sistema, kuri nereikalauja jokių sudėtingų mišinių arba katalizatorių.

Prieš pradedant naudoti DRYLOK E1, pirmiausia reikia paruošti grindis. Rekomenduojama grindis valyti, nuvalyti ir, jei reikia, atlikti šlifavimo darbus, kad būtų pasiektas glotnesnis paviršius. Taip pat būtina užtikrinti, kad grindų paviršius būtų sausas ir švarus.

Svarbu: betonas turi būtį pilnai išdžiūvęs.

Kai grindys yra paruoštos, galite pradėti naudoti DRYLOK E1. Prieš naudojimą, gerai sumaišykite dažus, kad būtų pasiektas vienalytis mišinys. Tada dažus galite tepdami ant grindų teptuku arba purkštuvu, atsižvelgiant į gamintojo rekomendacijas.

Po to, kai dažai yra užtepti ant grindų, būtina laikytis rekomenduojamo džiūvimo laiko ir temperatūros, kad būtų užtikrintas tinkamas dažų kietėjimo procesas ir pagerintas galutinis rezultatas.

Taip pat Svarbu laikytis gamintojo nurodymų ir naudoti tinkamą ventilaciją darbo vietose. Be to, įsitikinkite, kad jums yra žinomos saugumo priemonės, tokiomis kaip tinkamas kvėpavimo takų apsaugos priemonių naudojimas ir tinkamas rankų apsaugos bei akinių naudojimas.

Nepaisant to, kad DRYLOK® E1 yra paprasta naudoti, visada rekomenduojama atidžiai perskaityti ir laikytis gamintojo nurodymų bei vadovo, kuris lydi dažų produktą. Tai padės užtikrinti geriausius rezultatus ir ilgaamžiškumą.

  • Pusiau blizgūs.
  • Grunto nereikia.

Perdažymas: mažiausiai du kartus.

Valymas: muilas ir vanduo.

Išeiga: 27–37 kvadratiniai metrai iš galono, priklausomai nuo paviršiaus porėtumo.

Džiūvimo laikas: po 4 valandų dažyti antrą kartą. Intensyvus naudojimas po 24 valandų. Automobilių eismas rekomenduojamas po 3-5 parų. 

Paviršiai:

Garažo grindys

Laiptinės, įėjimai

Rūsio grindys

Mūriniai kiemeliai

Išlietas betonas ir blokai

Spalvos:

 

Papildoma informacija
28413
49 Prekės

Charakteristikos

Gamintojas
Drylok
Blizgesys
Pusiau blizgūs
Darbinė temperatūra
Min. +5 C (Aplinkos ir pagrindo)
Atsiliepimai
Įvertinimas 

Aprašymas

Su 1,5 gaono,nudaziau 25 kv.metrus tik viena karta.Grindys naujos,niekas nevaikščiojo,mašina nestovejo.Betonas gražus,švarus.Taip kad neapsigaukit pirkdami.

Parašykite savo atsiliepimą

Dažai betoninėms grindims DRYLOK Latex Concrete Floor Paint

Epoksidiniai dažai betoninėms grindims DRYLOK E1

Gamintojas: JAV

Apsaugokite ir patobulinkite betoninių grindų išvaizdą naudodami šią atsparumo purvui, aukščiausio kokybės vidaus/išorės apdailą.

Parašykite savo atsiliepimą
Jums taip pat gali patikti
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: