Visos daugiausiai perkamos

Universali Alyva BIOFA

2044

Aukštos kokybės universali alyva skirta patalpų viduj.

Kiekis
Spalva
30,00 €
Su PVM
Kiekis
Turime sandėlyje

 

Saugumo politika

 

Pristatymo informacija

 

Grąžinimo taisyklės

Aprašymas


Trumpas apibūdinimas


Aukštos kokybės universali konsistencinė alyva yra pagaminta iš natūralių žaliavų. Ji atgaivina natūralią tekstūrą, išryškina apdorotų paviršių atspalvį ir užtikrina atvirų porų atlasinę apdailą bei ilgaamžiškumą; alyva atstumia purvą ir vandenį, o pati apdaila yra labai atspari paviršių gelsvėjimui. Atitinka EN 71 direktyvos (Žaislų vaikams saugumo) 3 dalies, taip pat ir DIN 53160 (Suvirinimo ir sutvirtinimo stiprumo) standarto reikalavimus. Universali konsistencinė alyva tinka patalpų vidaus įsigeriantiems paviršiams, pvz., medinėms ir kamštinėms grindims, linoleumui, laiptinėms, baldams, Sterling OSB plokštėms ir interjero tvirtinimams.

Naudojimo instrukcijos:

1. Pradinis apdorojimas Pagrindas turi būti sausas, švarus (medienos drėgmės laipsnis turi nesiekti 12%), įsigeriantis; ant jo neturi būti nešvarumų. Jei reikia, galima nuvalyti BIOFA Verdünnung (skiedikliu) 0500. Nuvalyti senų dažų sluoksnius. Galutinai nušlifuoti naudojant 240 dydžio grūdėtumo medžiagą - baldams, ir 120 grūdėtumo medžiagą - grindims.

2. Pagrindinis sluoksnis Gerai išmaišyti; plonai ir lygiai užtepti šepečiu, voleliu, purškiant, padengti panardinant arba braukant. Tepant grindis pageidautina, kad būtų naudojamas trumpų plaukelių veliūrinis teptukas. Labai įsigeriančius paviršius nugruntuoti; taip pat ir tuos paviršius, kurių spalva turi būti išgaunama naudojant BIOFA Hartgrund (Universalų kietą gruntą) 3755. Grindų apdailos etape
rekomenduojame.

3. Tarpinis ir viršutinis sluoksniai Užtepus pirmąjį kieto grunto ar konsistencinės alyvos sluoksnį, atlikti tarpinį šlifavimą (150-180 grūdėtumo šlifavimo tinkleliu grindims, 240 dydžio - interjero tvirtinimams). Medines ir kamštines grindis siūloma apdoroti BIOFA Hartöl bent jau du kartus. Jei naudojama vien tik BIOFA Hartöl, priklausomai nuo pagrindo sugeriamumo, tepti 2-3 plonus sluoksnius. Pirmasis sluoksnis taip pat gali būti užtepamas trinant medžiaginiu padu.

Papildoma informacija
2044
3 Prekės

Charakteristikos

Gamintojas
Biofa
Blizgesys
Pusiau matiniai
Darbinė temperatūra
Min. +5 C (Aplinkos ir pagrindo)
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Dažai betoninėms grindims DRYLOK Latex Concrete Floor Paint

Universali Alyva BIOFA

Aukštos kokybės universali alyva skirta patalpų viduj.

Parašykite savo atsiliepimą
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: